2495300481 6948488668 Μακρυχώρι, Λάρισα
Facebook
 
 
 
 
 
γεωμήλ
Παραγωγή - Εμπορία - Αποφλοίωση & Επεξεργασία Φρέσκιας Πατάτας Λάρισα


Η επιχείρησή μας “γεωμήλ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στο Μακρυχώρι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια, με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο της φρέσκιας πατάτας.

Πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται με την παραγωγή, την εμπορία, την αποφλοίωση και την επεξεργασία φρέσκιας πατάτας, παρέχοντας σε κάθε πελάτη της προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε οικονομικές τιμές.

Στα κτήματά μας στο Μακρυχώρι, καθημερινά καλλιεργούμε και φροντίζουμε τις πατάτες μας με αγάπη και μεράκι, ενώ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, τις διαλέγουμε και τις επεξεργαζόμαστε προκειμένου να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

παρέχονται σε χονδρική πώληση και απευθύνονται σε καταστήματα εστίασης όπως ψητοπωλεία, εστιατόρια, ταβέρνες κ.α. στην Λάρισα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολής τους σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Όλες οι φρέσκες πατάτες που θα βρείτε σε εμάς προέρχονται από δική μας παραγωγή καθώς και από πιστοποιημένους και αυστηρά επιλεγμένος παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Έτσι, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι σας παρέχουμε πάντα τα ποιοτικότερα και γευστικότερα προϊόντα.

Στόχος όλα αυτά τα χρόνια είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας καθώς και η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύεστε και καλούμε όλους όσους ακόμη δεν έχουν συνεργαστεί μαζί μας να επικοινωνήσουν μαζί μας και είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιηθείτε στο μέγιστο από την ποιότητα των προϊόντων μας και ανταγωνιστικές τιμές μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελία σας.